به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح جوکار در دیدار با مدیران راهآهن یزد با اشاره به اینکه خط راهآهن یزد نقش مهمی در ترانزیت کشور ایفا میکند، اظهار داشت: بخش مهمی از حمل و نقل استان یزد وابسته به راهآهن است.
وی تصریح کرد: با این وجود این خط معایبی هم برای یزد دارد زیرا راه آهن شهر یزد را به دو قسمت تقسیم کرده و علاوه بر اینکه مشکلاتی برای رفت و آمد به وجود آورده، هزینههای زیادی را هم برای مردم و هم برای راهآهن به وجود آورده است.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس افزود: در سالهای 91 و 92 این طرح را دنبال کردیم که خط قطار باری از یزد خارج شود و مصوبه آن را گرفتیم و به استان هم ابلاغ شد.
جوکار تصریح کرد: با این وجود در هشت سال دولتهای یازدهم و دوازدهم، متاسفانه اقدامی صورت نگرفت و مسئله و مشکلاتی که وجود داشت، باقی ماند.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس تصریح کرد: در سفر حجت الاسلام رئیسی به استان یزد هم این موضوع را به صورت کتبی و شفاهی بیان کردیم که خط ریل باری باید از داخل شهر خارج شود تا حجم مشکلاتی که برای شهروندان به وجود آمده، کمتر شود.
وی ادامه داد: در برخی نقاط فاصله حریم راهآهن حفظ نشده و یا راهآهن اجازه ساخت و ساز به مردم نمیدهد به ویژه اینکه به دلیل قرار گرفتن در داخل شهر امکان توسعه ایستگاه راهآهن هم وجود ندارد.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس با تاکید بر اینکه خط فعلی یزد به هیچ عنوان جوابگوی قطارهای باری نیست و باید از قطارهای باری از داخل شهر یزد خارج شود، گفت: طبیعتا با خروج این خط، ما نیاز به یک ایستگاه دیگر برای قطارهای باری با در نظر گرفتن لازمههای آن از جمله ایستگاههای تعمیر و سوخترسانی و موارد مختلف دیگر داریم.
نظر شما